Sådan får du gjort terrassen klar til gæster

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Sådan får du gjort terrassen klar til gæster
0 Comments

Vi kender det alle sammen. Terrassen er ikke blevet brugt i noget tid og er både støvet, beskidt og der ligger sikkert også blade hist og her. Det værste er nok, at mange klinker også kommer til at se beskidte og ikke vedligeholdte ud med tiden. Det er der heldigvis råd for. Så læs med her, hvis du også gerne vil have en terrasse, der skinner og ser smuk ud det meste af året.

 

Pluk alt ukrudtet op

Selvom det er en tidskrævende og kedelig fornøjelse, så er det nok svært at komme udenom, at ukrudt og andet forstyrrende for øjet skal op af mellemrummene mellem klinkerne. Du kan derfor med fordel klæde din partner på, og hive børnene ud i det gode vejr, så I kan få det overstået på ingen ting.

Et par velsoignerede klinker gør nemlig underværker for det samlede indtryk af terrassen, og er de fyldt med ukrudt og andet forstyrrende for øjet, så kan de være nok så fine og rene på andre parametre. Sørg derfor for at få klinkerne renset og gjort rigtig fine, inden den virkelige rengøring begynder.

 

Brug en højtryksspuler til at fjerne skidt

Skidt og snavs, der har siddet årevis på overfladen af klinkerne, er meget svære at få væk med de bare næver. Ikke desto mindre er det en god idé at prøve. Lav derfor en god blanding med flise rens, man kan købe online, og giv dem en ordentlig omgang.

Når du er færdig, kan du med fordel låne eller leje en højtryksspuler, så du hurtigt og effektivt kan få spulet al vandet væk fra klinkerne, så du kan se dine nye, fine rengjorte klinker skinne. Kombinationen af at rense fliserne for ukrudt og efterfølgende gøre dem rene er den perfekte kombi til at give din terrasse nyt liv.