3 råd til at udtrykke din personlige stil i indretningen af din nye lejebolig

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  3 råd til at udtrykke din personlige stil i indretningen af din nye lejebolig
0 Comments

Er du netop flyttet i en lejebolig, eller skal du snart til det? Det kan føles udfordrende at gøre lejeboligen personlig, da du jo ikke kan ændre for meget på boligen uden at miste dit depositum. Dog er der alligevel meget, som du kan gøre for at bevare din personlige stil.

Din stil

Dit hjem skal være et sted, hvor du kan føle dig afslappet, og hvor du kan være dig selv. Du kan bedst være dig selv, hvis hjemmet passer til din personlige stil. Langt de fleste hjem reflektere de mennesker, der bor i det, og det skal dit selvfølgelig også. Det er en form for selvudtryk, og det er meget naturligt og menneskeligt. Den følelse kan du sagtens også opnå i en lejebolig. Hvis du leder efter et sted at bo til leje, kan du se ledige lejeboliger hos Hellobolig. Her er der et bredt udvalg, både når det kommer til type af bolig og placering.

Hjemmelavet pynt

Noget, der kan give dit hjem charme, er ting, som er lavet enten af dig, eller en person, du holder af. Der findes nemlig mange pynteting, som du kan købe, som er masseproduceret, og det er sjældent lige så charmerende som noget, som du kan se er lavet med passion og kærlighed. Det kan være ting såsom en tegning fra et barn på køleskabet til et yndigt maleri. Måske kender du en, der er god til keramik, måske er du passioneret og dygtig til at strikke tæpper, måske har du selv valgt designet til din kaffekop. Der er mange måder, det kan gøres på, så det gælder bare om at være kreativ.

Minder med affektionsværdi

Det kan også være en rigtig god idé at pynte med minder! Gode minder er altid rare at se på, og det er dejligt med noget, der kan få dig til at smile på selv de mest grå dage. Det kan være billeder fra ferier, det kan være din studenterhue, eller det kan være noget helt andet, der minder dig om liv og glade dage. Disse slags ting kan nemt flettes ind i din indretning, og det vil bestemt give din lejebolig charme.

Farver og mønstre

Du skal heller ikke være bange for at kaste dig ud i farver og mønstre, hvis du godt kan lide det. Det kan godt føles lidt upersonligt, hvis hjemmet er sort-hvidt og uden pyntegenstande. Det er selvfølgelig også et look, man kan bo i, hvis man gør det ordentligt. Men et hjem skal heller ikke ligne noget, der er som en udstilling i en møbelbutik eller i et boligmagasin. Det skal være dit hjem og din stil, og det skal kunne ses.

Dit hjem

Dit hjem skal være dit, så selvfølgelig skal din personlig være tydelig i din indret. Det skal kunne mærkes, selvom det er en lejebolig, og det kan du med personlige pyntegenstande, hjemmelavede ting og en stil, der svarer til din egen.