Kobber barudstyr er det nye sort

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Kobber barudstyr er det nye sort
0 Comments

Hvad enten du er professionel bartender eller blot nyder kunsten at blande gode drinks i din hjemme bar, så kan du nemt pifte baren op med kobber barudstyr. Det er i høj grad inspireret af fransk køkkenudstyr, da franskmændene for længst har opdaget kobberets kvaliteter. Det er nemlig ikke kun æstetikken der spiller, holdbarheden og kvaliteten er også i top. Men som du kan se på denne shaker, så giver kobber noget helt særligt som andre tungmetaller ikke gør, rent udseendemæssigt. Man skal godt nok være mere nænsom med kobber, da det altid skal gøres rent i hånden, men den vil altid se godt ud i baren.

En trendy hjemme bar til at imponere dine gæster

Flere og flere indretter efterhånden en hjemme bar i deres bolig. Nogle gange er en god drink det eneste man har brug for efter en dag fyldt stress og jag. En hjemme bar er også et perfekt sted at samle sig om når man holder en fødselsdag eller en sammenkomst med sine venner. Derfor skal udstyret selvfølgelig også være i orden. En kobber barske vil se godt ud i enhver bar, og så er den lang, hvilket er perfekt til at røre drinks sammen med.

Drinks der er gode og nemme

Når barudstyret er på plads, er det med at komme i gang. Hvis du ikke er så øvet i at lave drinks, er det en fordel at starte med nogle nemme nogen, så du kan vænne dig til at bruge din fine nye shaker og barske. En god klassiker at starte med er Gin & Tonic, som er meget simpel. Den indeholder nemlig bare gin og tonicvand. Hvis du vil gøre den lidt mere fornem, kan du eventuelt tilføje en skive lime på kanten af glasset. En Cuba Libre er også nem at starte ud med, selvom navnet måske ikke får det til at lyde sådan. Men det er faktisk bare en god gammel rom og cola. Så skaf en god rom fra den lokale spiritusbutik og bland med en kold cola, så har du noget alle vil synes om. Hvis du vil være lidt mere eventyrlysten, kan du give dig i kast med en Aperol Spritz. Her skal du blot bruge en god Aperol, en fin Prosecco og en danskvand, og så er du godt i gang med en dejlig sommerdrink.