Inspiration: Verusian smukke plankeborde

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Inspiration: Verusian smukke plankeborde
0 Comments

Hvis du lige er flyttet hjemmefra, kan det være svært at finde sin egen stil og nogle møbler der passer ind i dit nye hjem. Ofte har man som studerende ikke meget plads i sin nye lejlighed eller værelse, så det er et vigtigt man har et bord der kan tjene flere funktioner samtidig med at det er pænt.

Man skal blandt andet kunne arbejde ved det når man læser, spise ved det om aftenen og slappe af ved det med en kop kaffe. Samtidig gør det ikke noget, at det har en okay størrelse så man kan have et par venner på besøg til middag eller et par øl.

Hvis du leder efter sådan et bord kan du i denne artikel få lidt inspiration til forskellige typer plankeborde.

Få et plankebord der kan tjene flere funktioner

I mange moderne hjem i dag finder man ofte et plankebord og med god grund. Plankebordet er et perfekt bord, som nemt kan bruges til flere forskellige ting samtidig med at det er pænt at kigge på. Et godt, solidt plankebord giver et råt og industrielt touch til din indretning.

Plankebordet er godt fordi det passer ind i mange forskellige indretningstyper og kan holde et helt liv hvis bare man passer ordenligt på det. Derfor kan det også være en god idé hvis man investerer lidt ekstra i bordet, så man får et bord af ordentlig kvalitet som kan følge dig resten af livet. Selv hvis du beslutter dig for at skulle have et nyt bord, så kan du sælge dit gamle plankebord og stadig få en okay pris for det, fordi bordene er så populære og nærmest ikke kan slides ned.

Dog skal du være opmærksom på at nogle plankeborde er bedre egnet til nogle situationer end andre.

Hvilket bord skal du vælge?

Hvis dit bord skal tjene flere funktioner kan det være en god ide at vælge et bord som er lakeret eller på anden måde overfladebehandlet. Det er det fordi ubehandlede plankeborde nemmere optager fedtstof og får ringe hvis man stiller våde glas på dem.

Sådanne skader kan være svære at rette op på hvis man ikke forebygger ved at få overflade behandlet bordet først. Derfor får man et mere robust bord hvis man vælger et overfladebehandlet bord, så man ikke laver pletter hvis man skulle spilde en tår kaffe eller lignende du kan læse mere på Verusian hvis du vil have mere inspiration.