Teambuildingøvelser udendørs

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Teambuildingøvelser udendørs
0 Comments

Det vigtigste ved en arbejdsplads, er gode kollegaer. Selv hvis man har landet sit drømmejob, så er det ikke drømmejobbet hvis ikke kollegaerne er gode og man har godt sammenhold. Det er derfor vigtigt at pleje sine kollegarelationer, og vigtigt at arbejdspladsen laver ting sammen, som ikke bare er arbejde eller fredagsbar. Man kan med fordel give hele arbejdspladsen fri en dag, og tage ud og have en sjov dag sammen, så alle bliver rystet endnu bedre sammen, uanset stilling og afdeling.

Lav udendørsaktiviteter

Det er altid en god idé at få folk ud i den friske luft. Ikke bare for at spille rundbold eller drikke øl, men for at lave sjove teambuildingøvelser, der eksempelvis kan inkludere en samarbejdsøvelse så man lærer folks styrker at kende udenfor arbejdet. Det kan jo være at receptionisten simpelthen er verdensmester i lasergame, som kræver præcision, tålmodighed og at være hurtig på aftrækkeren! Når man laver Teambuildingøvelser udendørs kommer man nemlig ud af sine vante omgivelser, og folk åbner op på en anden måde, så man lærer dem bedre at kende.

Hvad kan man lave af udendørs aktiviteter?

Der er ingen grænser for hvad man kan lave udenfor! Man kan eksempelvis tage på en bådtur, udendørs klatrebane, lave udendørs escape game eller noget helt fjerde. Man kan med fordel tjekke ud hvad ens lokalområde har at tilbyde, så man også støtter lokale virksomheder, som er specialiseret i at give arbejdspladser en god og sjov dag, de sjældent vil glemme. I de fleste aktiviteter der er planlagt til virksomheder udendørs er der netop også teambuildingøvelser inkluderet, så man bliver rystet sammen, samtidig med at man har det sjovt og får styrket båndet på arbejdspladsen.

Hvad kan man ellers lave til teambuilding dage?

Uanset hvad i har brug for af firma arrangement så findes der et utal af muligheder, som passer på tværs af alle aldre, så både ungarbejderen og den erfarne medarbejder kan være med. Der er også både muligheder for fysisk aktivitet og aktiviteter hvor man ikke skal bruge kroppen. Det er nemlig vigtigt at have i mente, at ikke alle kan deltage i fysiske aktiviteter. Generelt skal man huske på at planlægge en firmadag, hvor alle kan være med hele vejen igennem. Det kan derfor ikke nytte noget at man blot planlægger at spille fodbold og drikke øl en hele dag på en græsmark – heldigvis, så er der uendelige muligheder for en god firmadag!