Få mere kunst ind i hjemmet

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Få mere kunst ind i hjemmet
0 Comments

Vil du gerne have mere kunst til at hænge i hjemmet? Kunst er et ret fluffy begreb, fordi kunst netop kan være meget individuelt. Så før du får en masse kunst op at hænge, bliver det måske også nødvendigt lige at vurdere med sig selv, hvad kunst egentlig er, og hvilke kunstværker du gerne vil have hængende i dit hjem.

Undersøg forskellige kunstnere

Hvis man gerne vil have “ægte” kunst i hjemmet, altså den slags kunst, hvor du betaler dyrt for et flot værk, som er helt unikt, så er det egentlig med at tage ud på nogle forskellige gallerier eller undersøge de forskellige kunstnere på nettet. Det kan være, at du har nogle specifikke kunstnere, du kan lide, og ellers må du jo bare ud og kigge, hvad der er af muligheder. Du kan eksempelvis her kigge på Store malerier til salg, hvis du trænger til lidt inspiration til, hvordan kunsten i dit hjem skal se ud.

Tag på genbrugsjagt

Hvis du ikke er så meget til at skulle bruge mange penge på et enkelt kunstværk, så kan du også altid bare tage på en lille genbrugstur og se, om de måske har nogle smukke malerier, som du kan lide. Her kan du nok ikke være så heldig at finde et værk, som er af en kendt kunstner, men hvis du mest bare går op i, at du selv kan lide, hvordan det ser ud, og at du tænker, det passer perfekt i dit hjem, så kan pris og kunstner jo være lige meget. Så tag på en lille tur og se, hvad du kan finde.

Hjemmelavet kunst

Til slut er der også den mulighed, at du fylder dit hjem op med hjemmelavet kunst. Hvis du går op i kunst, kunne det jo godt være, at du også selv kan lide at være kreativ. Så kan du eventuelt give dig i kast med at lave nogle malerier til dit eget hjem. Hvis det dog ikke er tilfældet, at du selv er god til at male, så kunne det jo også være, at du har nogle børn, som er det – børn får i hvert fald produceret en masse tegninger og malerier gennem tiden, så hvis du synes, at den slags er hyggeligt, kan du altid bare bruge det som dine kunstværker.