Skønt kunsthåndværk fra danske designvirksomheder

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Skønt kunsthåndværk fra danske designvirksomheder
0 Comments

Er du vild med kunsthåndværk og ikke mindst dansk design? Det kan på mange måder pynte i hjemmet og skabe en helt bestemt og hyggelig stemning og ikke mindst skabe en masse personlighed i hjemmet. Ikke nok med det, så fungerer det ligeledes som gode gaver, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal give men gerne vil give en gave, der ikke ligner alle andres. Vil du vide mere om kunsthåndværk og dansk design, så læs meget mere her om populære Ro Collection og Bornholms Keramikfabrik.

Smukt kunsthåndværk fra Ro Collection

For den danske designvirksomhed Ro Collection er nøgleordene design, kunst og håndværk. De producerer lækkert og eksklusivt design af høj kvalitet, og som skiller sig ud fra meget af det andet man kan finde inden for dansk design. Ro Collection har bestemt sans for detaljen, hvilket kan ses i hvert enkelt produkt. Den danske designvirksomhed designer og producerer både smukke vaser, lysestager, skåle og meget mere. Det kan til enhver tid løfte indretningen derhjemme eller bruges som en skøn og unik gave til en, man har kær.

Bæredygtigt og hånddrejet keramik fra Bornholm

Bornholms Keramikfabrik designer og producerer de fineste og mest unikke hånddrejede keramik. Det lækre og eksklusive design fra Bornholm fås i alt fra tallerkener og skåle til kander, vaser og meget mere. Hvert enkelt produkt er unikt, eftersom det hånddrejes og dekoreres i hånden af de lokale keramikere. Det vil altså sige, at hvis du er vild med håndlavet design, der er unikt, så er den fine og bæredygtige keramik fra Bornholms Keramikfabrik nok lige noget for dig. Du kan bruge det som pynt og udsmykning, eller du kan anvende det i køkkenet. Du er også heldig, at alle dele tåler at blive vasket i opvaskemaskinen.