En grim forstoppelse

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  En grim forstoppelse
0 Comments

Det er desværre ikke kun dig og din mave, der kan lide af forstoppelse. Det kan dit hjem også, og hvis du har prøvet det på egen krop, så ved du, hvor ubehageligt det er ikke at kunne komme ud med det, du skal ud med. Det er ikke mindre ubehageligt for dit hjem, og modsat dig kan det ikke selv finde løsninger på problemet.

 

Hvordan opstår en forstoppelse

Hos personer opstår en forstoppelse typisk, når man har spist for meget eller spist noget forkert. Det kan også typisk skyldes en dehydrering, eller at man ikke får fibre nok til at aktivere tarmene. Det samme gør sig faktisk gældende for dit hjem. Det bliver også forstoppet af, at du putter de forkerte ting ned i din kloak og dit afløb, og det vil også gerne have masser af vand til at skylle tingene ned.

 

Der er mange husmorråd til at passe på din egen mave, og der er nok endnu flere til at passe på din kloak, men uanset hvor godt du passer på begge dele, så kan problemet opstå. Du kan få ondt i maven, og dit afløb kan være tilstoppet. Omkring din mave, bør du spise masser af fibre, drikke rigelige mængder vand og passe på indtaget af hårde fødevarer, mens det eneste du kan gøre for dit hjem, er at gå ind på https://totalkloakservice.dk/ og få en kloakmand ud til at hjælpe dig.

 

Dit hjem er din krops tempel

Når du får din kloakmand ud til dig for at fjerne forstoppelsen, uanset om den er i din vask, dit toilet, din brusekabine eller et helt andet sted, så fungerer alt som nyt bagefter. Du skal dog på det her tidspunkt begynde at overveje, hvad du skyller ud i dine afløb, hvis du vil forhindre, at det sker igen. Uheld kan som sagt før altid opstå, men du kan gøre dit til, at minimere risikoen.

 

Du skal faktisk passe så godt på dit hjem, som du passer på din krop, og det er ingen overdrivelse. Et hjem er det største køb i livet for langt de fleste mennesker, og det er der, hvor du tilbringer langt størstedelen af din tid. Du bør derfor huske at passe på det, og det inkluderer også at passe på dine afløb.

 

Tænk en ekstra gang, før du skyller madrester, hårbolde eller andet ud og overvej, om det er noget, dit hjem har godt af at spise. Ligesom, at du og din mave er designet til at bearbejde visse ting, så er det samme tilfældet for dit hjem. Nogle ting kan dine afløb godt lide, og andre ting kande absolut ikke lide. Forsøg så vidt muligt at undgå at give dit hjem for meget mad, det ikke synes om, og hvis uheldet alligevel er ude, så kontakt din stolte kloakmand for at få hjælp.