Det er i detaljen, kvaliteten skal findes: Skab en lækker boligindretning

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Det er i detaljen, kvaliteten skal findes: Skab en lækker boligindretning
0 Comments

Sponsoreret indhold

Når man skaber et hjem, er det typisk i de små detaljer, at personligheden og kvaliteten for alvor gemmer sig. Det er nemlig de små finesser, der skaber den afgørende stemning af hjem, og det er i de små detaljer, du kan skabe det personlige, stilistiske udtryk, du ønsker dig.

Derfor kan det også sagtens betale sig at investere i kvalitet og smukt design, når det kommer til detaljerne i dit hjem, hvis du ønsker at skabe en lækker og personlig boligindretning, der emmer af kvalitet. Læs med, og bliv klogere på, hvilke små detaljer, der kan gøre hele forskellen i din bolig.

Belysningen

Man skaber et hjem med de rette lamper og belysning. Det kan for eksempel være en Jo Hammerborg lampe eller en anden smuk lampe. Det kan lyde simpelt, men det er altså ofte med belysningen, at man skaber et hjem.

Det er ikke hverken rart eller opkvikkende at befinde sig i et meget dunkelt rum med for lidt belysning, og særligt ikke i vinterhalvåret, hvor de mørke timer er mange i Danmark. På samme måde er det omvendt heller ikke rart at opholde sig i et meget overoplyst rum med skarp belysning. Lamper bidrager ikke alene til belysningen, men er også smukke pyntegenstande i sig selv, og på den måde har lamper en dobbeltfunktion i indretningen.

Sørg for at have mange lyskilder i hvert rum, så du kan justere belysningen til den situation, rummet kræver. For eksempel er det en god idé med en stærkere loftsbelysning, når du skal lave noget aktivt i dit rum, mens det er en god idé med flere små lamper, når du ønsker en svagere og mere hyggelig belysning.

Køkkenudstyret

Køkkenudstyr er ikke bare køkkenudstyr, og der er enormt stor værdi i at have lækkert køkkenudstyr, som for eksempel Raadvad knive. Det er selvfølgelig først og fremmest rarest og mest behageligt at lave mad, når man har det rette udstyr, men køkkenudstyr tjener også en dekorativ effekt i sig selv i boligindretningen.

Når man kan se, at man har et køkken, der bliver brugt, får man en helt naturlig følelse af hjemlighed. Det er nemlig rart at mærke en atmosfære, hvor man kan fornemme, at der bliver levet et liv bag hjemmets mure. På den måde kan du også skabe enormt meget stemning og liv med dit køkken, selvom det ikke umiddelbart er det, du tænker, når man tænker på et køkken.

Det levende

Det er også de levende ting i et hjem, der giver en stemning af netop hjem og liv. Levende ting kræver nemlig pleje, og derfor får man hurtigt en rar følelse af, at det hjem, man besøger, er beboet. De levende ting kan for eksempel være smukke, grønne planter eller afskårne blomster og buketter.

Derudover bidrager grønne planter også til, at hjemmets indeklima bliver markant bedre, end hvis planterne var helt fraværende. Netop hjemmets indeklima, temperatur og duft er også nogle af de ting, man fornemmer, når man besøger et hjem. Derfor kan du også skabe en friskhed og en dejlig fornemmelse i dit hjem med levende planter – både for dig selv, din familie og dine gæster.