Udtryk din personlige stil: Smykker er for alle

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Udtryk din personlige stil: Smykker er for alle
0 Comments

Sponsoreret indhold

Der er mange måder, man kan udtrykke sig på, ligesom der også er mange måder, man kan udtrykke sig kreativt og personligt på. Mange tænker særligt over dette, når de ønsker at udtrykke og understrege deres personlige stil og vise, hvem de er.

Når du vil udtrykke og understrege din personlige stil, kan du gøre det på en lang række måder. En af dem er ved at skabe et fint og personligt udtryk med smykker. Mange glemmer at have øje for, hvad smykker egentligt betyder for et outfit og et stilistisk udtryk, mens andre helt undervurderer, hvad smykker betyder.

Med smykker skaber du kant og detaljer til dit outfit, og selvom din tøjstil og dit outfit er helt i skabet, kan du opnå lidt mere stil, klasse og personlighed, hvis du også udtrykker dig gennem dit smykkevalg.

Smykker er ikke kun feminine

Mange forbinder smykker med noget særligt feminint, og det får nogle til at fravælge smykker. Smykker behøver dog ikke kun at være feminine. Smykker kan være chunky, mere maskuline, grove, sjove og anderledes alt efter, hvad du er til. Der findes mange forskellige smykkemærker, og hvert mærke har naturligt nok sin egen designprofil og stilart.

Nogle vælger smykker fra, fordi de ikke ønsker et alt for feminint udtryk, men det behøver du altså på ingen måder at gøre. Samtidig kan du selvfølgelig også finde en masse feminine og meget smukke smykker, som du kan kaste dig over, hvis du er helt vild med et meget feminint udtryk. Det er netop dét, der er fordelen ved smykker: Det er dig, der bestemmer, hvad dine smykker skal signalere, udstråle og kunne.

Smykker er mange ting

Smykker er mange forskellige ting, og mange mennesker kan nemt komme til at holde af at bære smykker, selvom de ikke umiddelbart troede det til at starte med. Nogle bryder sig for eksempel ikke om at gå med armbånd eller armbåndsur, men kan sagtens finde stor glæde ved at bære øreringe, halskæder eller fingerringe.

Derudover er smykker også både for mænd og kvinder. Mænd kan nemlig også sagtens bære både armbånd, ringe og halskæder, og mange mænd har derudover heller intet imod at bære én eller flere øreringe. Det er mange år siden, at det var mærkeligt, når mænd bar andre smykker end vielsesringe – og heldigvis for det. Mænd og smykker er nemlig to ting, der går meget godt hånd i hånd.

Gennemfør dit look

Det er nemt at blive fristet i øst og vest, når man kigger på smykker, fordi mange smykker og mange stilarter er smukke. Det er dog en god idé at være relativt konsekvent, når det kommer til valget af smykker, hvis du ønsker en gennemført stil, der understøtter og understreger den stilistiske personlighed, du gerne vil udtrykke.

For eksempel er det en god idé at holde sig til én metalart og ét udtryk, hvis du vil skabe et gennemført look. Derfor vælger mange at holde sig til smykker i enten guld eller sølv, eller også har de et sæt i både guld og sølv, så de kan skifte, når de ønsker variation og forandring.