Sådan kan du få betonlook på alle overflader i hjemmet

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Sådan kan du få betonlook på alle overflader i hjemmet
0 Comments

Der kan være mange grunde til, at man har lyst til at få et betonlook i hjemmet. Det kan nemlig være med til at skabe et super fedt og råt look, som der er mange, der er vilde med. Det kan være, at du selv er ved at overveje, om du skal kaste dig ud i det? Så kan det være, at du skal vælge stuccopuro. Hvad det er – det kan du læse meget mere om i denne artikel!

Klar til brug!

Stuccopuro er blandt andet et fantastisk materiale, fordi det er klar til brug, lige når du modtager det. Du skal altså ikke bekymre dig om at skulle stå og blande noget sammen, som man ellers ofte skal, når man arbejder med beton. Du kan finde stuccopuro hos flere forskellige forhandlere.

Et stort farveudvalg

Hvis du er kræsen, så skal du stadig ikke være bekymret for, om du kan få stuccopuro i en farve, du bruger dig om. Det skønne materiale kan nemlig anskaffes i ikke mindre end 60 forskellige, smukke farver. Her er der altså virkelig mulighed for at finde et personligt look, som passer til ens personlige stil.

En smuk, mat overflade

Hvis du kan lide et hjem, hvor der er ro, så er matte overflade et fantastisk match til lige netop dig. Når man dekorerer med basebeton, så skaber man nemlig en smuk, mat overflade i lige den farve, som man kunne tænke sig.

Kan jeg få det i badeværelset?

Hvis du skal indrette badeværelset med en betonlook, så er det ikke stuccopuro, du skal bruge. Dette egner sig nemlig ikke til våde forhold, og derfor er det langt bedre, hvis du holder dig til at bruge almindelig basebeton, når det kommer til vådrum.

Hvordan skal overfladen være?

Inden du går i gang med at montere selve stuccopuro, så er det vigtigt, at du har forberedt væggen, så du har de bedste vilkår for at skabe et smukt resultat. Det er vigtigt, at overfladen både er ren og jævn. Det kan være forskellige krav til, hvordan du skal forberede din væg alt afhængigt af, hvilken overflade du har. Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid kontakte en forhandler af stuccopuro for at få svar på dit spørgsmål.

Kan jeg selv gøre det?

Hvis du er handy og har tidligere erfaring med renovering og montering af diverse husting, så kan du måske. Ellers er det klogt at hyre en professionel.