Sådan bevarer du skønheden på badeværelset

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Sådan bevarer du skønheden på badeværelset
0 Comments

I dag er alle muligheder for smuk æstetik på badeværelset muligt. Vi kan købe toiletter, armaturer, afløb, vaske, fliser, spejle, opbevaring, tekstiler og hvad der nu ellers findes på badeværelset i alle farver og mange forskellige materialer. Desværre kræver det smukke badeværelse meget arbejde hvis det skal blive ved at se smukt og indbydende ud.

Æstetik på badeværelset
Når du skal dekorere dit badeværelse, er der mange overvejelser du kan gøre dig. Du skal selvfølgelig overveje nøje hvilke farver og materiale du ønsker at blande sammen med den farve af fliser du har sat på væggene. I dag er der rigtig mange farvemuligheder. Nu er badeværelserne ikke nødvendigvis hvide mere, men de kan være grå, grønne, blå, lyserøde, guld, krom eller sorte. Det gode er at du ved at have så mange muligheder kan ramme lige præcis din stil. Engang var alle badeværelser næsten hvide og man kunne kun supplere med farver på væggene og i tekstilerne som badeforhæng, håndklæder, tandbørstekrus osv. I dag vælger du en farve til fliserne, en farve til væggen og en farve til dine armaturer, toilet og vask. Flere og flere vælger også glasvægge frem for badeforhæng så man rigtig kan nye synet af de flotte armaturer og samtidig også få en følelse af at badeværelset er et større rum end førhen.

Wellness på badeværelset
Men badeværelset skal ikke kun være smukt at komme ind i. Vi skal også have en lækker følelse af forkælelse og velvære når vi bruger det. Flere og flere bruger rainshower, spabade og selvfølgelig dufte og bløde store badehåndklæder. Dertil kommer lækre badesalte, shampooer, cremer osv. Det gode badeværelse er blevet en forkælelse for mange af os i dag. Et sted hvor vi kan få ro og pusterum fra den travle hverdag. Det er ikke længere et sted vi går ud og gør vores business på 10 min. Nu kan der opstå hygge og ophold på badeværelset.

Sådan bevares skønheden
Men selvom et badeværelse i dag skal indebære velvære og smuk æstetik er det også et rum som kræver enormt meget arbejde. Faktisk er det et af de rum vi i boligen som kræver allermest rengøringen. Det slider på energien og gør at den kvalitet vi sådan ønsker at skabe på badeværelset, mister sin værdi. Men fat mod for der er en løsning til problemet. Når du i dag investerer i et nyt badeværelse, kan det være en fordel også at anskaffe dig et blødgøringsanlæg. Et blødgøringsanlæg fjerne kalken i vandet og gør at der ikke sætter sig kalk på dine nye, smukke, sorte armaturer eller på din glasvægge, i toilettet, på fliserne og i håndvasken. Du kan med andre ord slippe for en masse trættende rengøring og få mere tid og ro i hverdagen til at nye badeværelset. Som en sidegevinst gør det bløde vand også dine tekstiler blødere så du rigtig kan bevare en følelse af wellness og samtidig bliver din hud og dit hår også mere blødt. Så skab ægte ro og afslappet stemning samtidig med at du bevare den smukke æstetik på dit badeværelse med et blødgøringsanlæg.