Få en god pris for dit porcelæn

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Få en god pris for dit porcelæn
0 Comments

Mange af os er glade for ting. Særligt storkøber vi som regel de ting, som kan pryde vores bolig. Der er bestemt ikke noget galt med, at du gerne vil fylde hjemmet med ting, du holder af. Men hvis du er som os andre, har du sandsynligvis også masser af ting liggende, som du aldrig bruger.

Den gode nyhed er, at du nemt kan finde købere til langt det meste af, hvad du måtte have derhjemme. I dag findes der flere virksomheder, som kan dig en fin pris for dit porcelæn. Én af de nyere er Nordic Antiques.

 

Hvem er Nordic Antiques?

 

Nordic Antiques er en dansk virksomhed, som blev startet i 2020. Virksomheden udspringer af ejernes store interesse for det skandinaviske design, og da de ofte tager på aktioner og loppemarkeder, finder du et væld af tidsløse designs til salg på Nordic Antiques’ hjemmeside. Nordic Antiques kendes dog også for gerne at købe fra private ejere af blandt andet porcelæn.

 

Hvad kan jeg sælge til Nordic Antiques?

 

Nordic Antiques er som regel særligt på udkig efter klassiske stel fra for eksempel Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl. Hvis du har nogle gamle glas stående i hjemmet, som du ikke længere har brug for, er der også en god sandsynlighed for, at du kan afsætte dem hos Nordic Antiques. Sølvbestik er ligeledes blandt virksomhedens efterspurgte varer. Og hvis du har en bekendt, der for nylig er gået bort, kan Nordic Antiques også opkøbe vedkommendes dødsbo.

Nordic Antiques opdaterer jævnligt den side, der informerer dig om, hvad du kan sælge til virksomheden. Er du i tvivl om, hvorvidt de kan overtage dine ting? Så kontakt dem og hør mere.

 

Hvorfor sælge til Nordic Antiques?

 

Der er særligt to gode grunde til, at du bør sælge dit porcelæn til Nordic Antiques. For det første er virksomheden kendt for rent faktisk at give dig en god pris på dine ting. Og for det andet har virksomheden så stort et udvalg af antikviteter, at du måske kan være heldig at finde nogle nye ting, som du kan tage med hjem.

 

Lidt om at rydde ud

 

Hverdagen er travl for de fleste af os. Og hvis du har en stresset periode, hjælper det bestemt ikke, at du lever i overfyldte omgivelser. Når du sælger ubrugt porcelæn videre, gør du både boligen og pengepungen en tjeneste – og du sikrer dig, at porcelænet får en ny ejer, som kan få glæde af det.