Dit hjem er også et kunstværk

Kunstzonen.dk: Bolig- og designmagasin ←  > Artikler >  Dit hjem er også et kunstværk
0 Comments

Hvad er kunst? Det er en ældgammel diskussion, og det er de færreste mennesker, som kan give dig et konkret svar. Det er for de fleste langt nemmere at sige, hvad der i hvert fald ikke er kunst, men hvad hvis jeg fortalte dig, at dit hjem i sig selv er et kunstværk? Hvis du selv er arkitekt, eller kender nogen, der er det, så sidder du nok bare og nikker anerkendende lige nu, men jeg tænker faktisk ikke på arkitekturen. Det, jeg tænker på er, hvad der er inde i dit hjem.

 

Gør dine rum til kunstværker

Så godt som alle mennesker holder af at kigge på noget, der er flot og smukt. Hvad det så er, afhænger naturligvis af øjnene, der ser. Her er det jo heldigvis godt, at du selv kan indrette dit hjem, så det bliver til dit perfekte mesterværk. Der er dog nogle rum i dit hjem, der er nemmere at gøre kunstfærdige end andre, og meget af det kommer med indretningen, men hvad med de rum der ikke er lavet til møbler og reoler?

 

Kan et badeværelse blive et kunstværk? Ja, det kan det faktisk godt, men det kræver i sagens natur lidt mere arbejde, end når du køber en ny sofa til dagligstuen. Det kræver som udgangspunkt også professionel assistance, hvis du vil gøre dit badeværelse lækkert og splinternyt, men du kan få det hele ordnet nemt og enkelt ved at klikke ind på https://akutvvsservice.dk/ og bestille et tilbud.

 

Et nyt badeværelse vil give dig rigtig meget æstetisk værdi, og du får lov til at sætte dit helt eget præg på, hvordan det skal se ud. Du bestemmer selv, hvor toilettet skal stå, hvordan brusekabinen skal se ud, og hvor avanceret håndvasken skal være. Kun dine egne fantasier og æstetiske sans sætter grænserne for, hvordan dit kunstneriske badeværelse skal indrettes.

 

Brug din kunst

For mange mennesker er kunst noget, man har hængene på væggen, men det får man ikke det store ud af andet end at kigge på noget pænt. Ved at lave selve din bolig om til et kunstværk, har du ikke kun noget flot at kigge på, men du kan også benytte det i dagligdagen. Igen er dit badeværelse et fantastisk eksempel, da de fleste mennesker bruger meget længere tid derude, end de lige tænker over, og hvem vil ikke gerne bruge tid i et rum, man holder af at være i?

 

Vi får i Danmark mere og mere fritid, og flere og flere arbejder endda hjemmefra, så det ville jo være tåbeligt ikke at indrette hver en lille del at sit hjem til at være det rareste, man kan forestille sig. Badeværelset er igen ingen undtagelse, da det nemt kan gå fra et rum, du kun besøger hurtigt, når det er absolut nødvendigt til et rum, hvor du rent faktisk holder af at være. Jeg kan også love dig, at alt det du laver på et badeværelse, bliver utroligt meget mere behageligt, når du også holder af at være i det.